DESPRE

S.C TAB CONSTRUCT CONFORT S.R.L., este specializata în lucrari de constructii, cat si demolari, lucrari specializate de terasamente si infrastructura. Societatea este o firma cu capital integral privat infiintata in anul 1995. In cei 16 ani de experienta echipa a dat dovada de profesionalism si de cele mai inalte valori si standarde in a-si satisface clientii.

Cu un parc tehnic bine dezvoltat, putem afirma ca detinem toate utilajele necesare in executia lucrarilor de constructii si demolari controlate. Dezvoltarea permanenta prin tehnica de ultima generatie asigura o viteza mare de executie a lucrarilor si garantia unui lucru bine executat. De asemenea, personalul nostru este foarte bine instruit, astfel incat sa rezolve orice probleme pot aparea. Aveti in vedere faptul ca o constructie trebuie sa fie realizata in mod profesionist, pentru a evita problemele si chiar pericolele de mai tarziu. Asadar, apelati la o firma profesionista, cu servicii de calitate si personal calificat, asa cum oferim noi.

Oferim spre comercializare material concasat. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati sectiunea Contact sau sa ne trimiteti un mail la office@tabconstruct.com

SC TAB CONSTRUCT CONFORT proiecteaza, produce si comercializeaza tamplarie PVC si aluminiu; punem la dispozitia clientilor nostri o gama variata de ferestre si usi din aluminiu si PVC cu geam termopan. Detalii suplimentare va putem oferi accesand sectiunea Contact.